Vi vill ju inte ha mer vitt på marken…. Men det är ändå lite fint. 🙂

Det är ju svårt att inte gilla en morgonpromenad med soluppgång. Walkstreak dag 96.

Trots fyra minus så är det en morgon med Lycka i sinnet!

Idag händer något så ovanligt som att Ernst kör iväg före mig.

Här har vi två Lyckokänslor i samma bild 🙂 Att torka lakan och handdukar ute i lite minus, vind och solsken – Lycka! Att kunna cykla till jobbet och åka bil hem i kväll! Lycka! Det blir en bra dag idag 🙂

Det är 25 km till jobbet den vägen som jag brukar cykla. Då kan jag köra några lopp i Raceoneappen! Kul! https://www.raceone.com/sv-se

Fyra minus när jag cyklar hemifrån. Med bra kläder och framförallt Goa tjockvantar så funkar det utmärkt. Att Sånglärkorna sjunger för full hals gör inte cyklingen sämre 🙂

De Underbara Blåa vårblommorna är i gång! Det är en stor naturträdgård som jag cyklar förbi som brukar bjuda mig på de första Blåstjärnorna. Så vackra! Ja… sen blev det inte fler bilder idag. En dag som rullade på i racertempo. Men en väldigt Lycklig dag! Började med min lägsta vilopuls sedan operationen! Äntligen en notering på 44! Bra känsla i kroppen på morgonpromenaden. Jag kände mig stark på cykeln och sedan har dagen bara varit Bra! Tacksam!