Fantastiskt vacker morgon!

En sån morgon när jag bara vill stanna upp och vara helt närvarande 🙂 Tack till Walkstreak som tar oss ur sängen i tid för att hinna njuta 🙂 Dag 95 på min omstart efter operationen. Malin som startade samtidigt den 1/1 2021 och inte behövt göra någon omstart går idag sin dag nr 815. Grattis Malin! Malin och jag använder RaceONE appen https://www.raceone.com/sv-se men vi har även en facebookgrupp med ”promenerare” . https://www.facebook.com/groups/353097566150833

När vi kommer tillbaka efter rundan vid sjön ser vi något annorlunda 🙂

Några av granngårdens hästar har tagit sig lite egna friheter på morgonen. 🙂

Live med Carina och Ronny. https://www.facebook.com/physiochraft Så är det på måndagarna. Vår första sändning var den 28 september 2020. Så 2½ år har vi varje måndag kört en sändning med något ämne som vi brinner för. Idag är temat – Varför är det som det är? Eller kanske – Vem kan man lita på?

#Enkeltattträna är ju inte alltid lätt….. Under min rehabperiod har jag tappat en del styrka i vissa positioner – typ armböj….. Så det är bara att kämpa på. 🙂 Idag är det Bålstabilitet med bergsklättrare, armböj och planka på programmet.

Som vanligt är det ju träningen som vi gör som gör skillnaden. Så kom igen nu! Gör det du kan! Allt räknas!

Nu när knäna är så bra så måste jag ta tag i mina axlar ordentligt! Här är tre övningar som är bra för min axelartros. Kanske de passar dina axlar också – med eller utan artros.

Måndagsträning med Peter och Ernst! Grymt bra pass! Både styrka och kondition. Svettig och trött!

När vi hade tränat färdigt fick det bli en städrunda. Några ungdomar ( finns vuxna också) men just idag var det fyra unga som inte förstod skillnaden mellan skor som man har utomhus och skor att träna inomhus med. Att man byter skor mellan inne och ute… Så tråkigt skitigt! Men nästa gång de ser mig tar de nog av sig uteskorna…