Vasaloppet! Och vi är inte i Berga by på starten….. Jag har varit i Vasaloppsspåret i 33 år. Men jag har aldrig varit i Mora på själva Vasaloppsdagen utan att stå på skidor. Men i år är ju ett annat år och det fungerar alldeles utmärkt. Så vi startar upp Vasaloppssöndagen i soffan i Mora.

Men vi stannade inte i soffan så länge…. Vi ville ju gärna ha bra platser vid målet. Om vi nu är här så vill vi ju se målgångarna! Tydligen gick det att fånga oss i tv-rutan också…. Tack Lillebror för bilden!

Galet spännande att följa loppet på storbild och sedan se och känna pulsen i målgången på plats. Grattis Emil och hela Team Lager 157!

Efter matpaus och liten tupplur till skidskytte så var vi ut i spåret igen för att Heja på bekanta och obekanta i spåret. Här kommer Brynte som körde hela Vasaloppet – 90 km baklänges! Baklänges!!! Helt galet precis så som Brynte är! Detta gjorde han för att hjälpa till med en insamling för att köpa bandvagnar till Ukraina. Kolla länken! https://humanrescue.se/

https://bryntes.se/

Vi hade turen att fånga in två goa vänner hemifrån när vi stod och hejade vid spåret. Grattis Micke och Mats till nya målgångar i Vasaloppsspåret!

Helt okej att ha ett lugnare Vasaloppsår i år. Men nästa år ska jag vara i spåret fler dagar 🙂 Siktar på målgång nummer 200 på Vasaloppets 100 lopps jubileum nästa år.

Familjens skörd 2023. Båda två på Vasaloppet 30 km och Öppet Spår 30 km. Ernst körde Stafetten 24 km och vi körde båda två Nattvasan 30 km. Super, Super nöjda båda två!