Nej… Ingen av oss heter Margit…

Lite småseg morgon efter Nattvasan. Ligger kvar i sängen och njuter av Naturmorgon på radion och solsken bakom nummerlapparna…. 🙂

Men även en småseg morgon piggas upp av en stavgångsrunda i solsken. Walkstreak dag 72.

Idag är det enligt traditionen Veteranting i Mora. Detta är mitt första ting. Det har inte varit något sedan jag blev Veteran 2020. Så det känns kul att träffa många Veteraner idag.

Vi är bara 18 kvinnor som har åkt 90 km i mer än 30 år. Idag var det bara jag och Gudrun som var med.

Lite olika programpunkter. Johan som är Vasalopps VD pratade om hur viktigt föreningslivet är för Vasaloppet. Pia Hultgren pratade om vädret för i morgon.

Idag är det 100 år sedan den första kvinnan som åkte Vasaloppet kom i mål. Klockan 16.09.42 just idag! Vi var många som mötte upp för att hedra detta med en skål.

Vissa saker gör mig extra Lycklig. Som när den här killen – Stefan Warnqvist kommer fram och vill ta en bild med mig. Sedan lägger han upp den med den här texten: Det kändes stort att få träffa en av mina stora förebilder, Carina Hammarstrand, i samband med Margit-hyllningen idag. Du är superduper, Carina! Att få vara en Förebild och Inspiratör är det finaste som finns för mig! Tack Stefan!

Jag fick träffa en av mina favoriter när vi skålade för Margit.

Efter alla sociala aktiviteter packar vi ihop vallaboden. Det blir ju inte mer skidåkning för oss den här Vasaloppsveckan. Nu laddar vi för Vasaloppet på TV och Live i målgången i morgon!