Idag är det både StafettVasa och NattVasa. Mikael Nilsson växlar till Ernst efter första sträckan från Sälen till Mångsbodarna

Ernst är på väg mellan Mångsbodarna och Evertsberg. Jag tänker fånga in honom på två ställen. Här sitter jag i Risberg med en fika och väntar in honom.

Det är Ramuden som är huvudsponsor till Stafettvasan och vårt lag som Caj är ansvarig för heter Ramuden / Salamis. Ernst glider in i kontrollen och fyller på med energi.

Mitt nästa stopp som supporter blir så klart här! 49 km kvar där ”vår” banderoll hänger.Vår” för att när vi gifte oss så sjöng vi Kenta – Just idag är jag stark. Den betyder mycket för oss.

Riktigt mysigt att vara supporter 🙂

Nu har Ernst kommit upp till Evertsberg och lämnar över till Anders från Västerås. En av våra nya vänner från Engelbrektsloppet. Han och hans fru Taru svarade på min fråga på facebook om att köra stafett. Eftersom vi saknade en och jag helst inte ville köra så kom de som på beställning.

Anders fru Taru åker fjärde sträckan från Oxberg till Hökberg. Här i Hökberg kliver Ungtuppen Jakob på och kör in i mål! Laget kom i mål på 7.12. Efter en solig och blåsig dag i Vasaloppsspåret.

Dagens andra aktivitet. NattVasan 30. Månen är med oss i den blåsiga kvällen.

Vi körde ihop med kompis Malin. En 30 kilometers resa med otäcka nedförsbackar, det gick ruggigt fort! Mycket skit som blåst ner i spåret. Men månen var med oss!

Scouterna hade som vanligt tänt upp längs spåret vid 15 km kvar. Fint!

Veckans tuffaste lopp. Men vi kom i mål! Grattis till oss!