Vi startade upp dagen med en Walkstreak – dag 70 sedan omstarten efter mina nya knĂ€n som idag fyller 106 dagar 🙂 BĂ€ttre och bĂ€ttre hela tiden 🙂

Efter promenaden körde vi vÀlbehövlig rörlighet för ryggen.

Idag Ă€r det dags att hĂ€mta ut fler nummerlappar och börja planera för de kommande dagarna. Det brukar vara vĂ€ldigt intensivt. Men i Ă„r Ă€r ju allt annorlunda. SĂ„ istĂ€llet för fyra nummerlappar sĂ„ hĂ€mtar jag bara ut en 🙂 Till Nattvasan 30 i morgon kvĂ€ll.

Ernst fĂ„r det lite tuffare. Han ska köra en strĂ€cka i stafetten i morgon innan han hĂ€nger med mig pĂ„ NattVasan i morgon kvĂ€ll – lĂ€s fredag bĂ„de pĂ„ Stafetten och Natten 🙂

Besök i mÀssan pÄ Vasaloppet.

SpÀnnande saker pÄ mÀssan.

Jag har letat efter stövlar för lymfdrĂ€nage och plötsligt bara finns det en variant som passar till det jag vill mitt framför mig 🙂 https://www.flowlife.com/se/

Snart Ă€r bestĂ€llning och faktura skriven… och jag Ă€r nöjd och glad 🙂 Snart finns benen pĂ„ Physiochraft.

PĂ„ en sportmĂ€ssa kan man lösa alla möjliga vardagsproblem. FM Mattson Ă€r en av Vasaloppets sponsorer. Vi har ett problem med en kran frĂ„n FM Mattson. Ja, dĂ„ Ă€r ju lösningen nĂ€ra. 🙂

I morgon fredag Ă€r det först StafettVasan dĂ€r Ernst ska köra andra strĂ€ckan. Startnummer pĂ„ laget Ă€r 2154 och namnet Ramudden/Salamis. NĂ€r det blir kvĂ€ll och mörkt startar vi i NattVasan 30 km. NĂ€stan FullmĂ„ne och kanske Norrsken…. Skidorna Ă€r iallafall vallade för snö 🙂