Juldagsmorgon glimmar …. Men vi vaknar inte riktigt Ă€nnu 🙂

Men Nu! Nu Ă€r det dags att röra pĂ„ sig! 🙂 God Morgon!

Promenad med hela den nĂ€rvarande slĂ€kten 🙂 HĂ€r tĂ€nker jag vĂ€nda… Är nöjd med att klar min Walkstreak pĂ„ 1,6 km.

Resten av gĂ€nget hittade en Julgran i skogen. 🙂

Efter promenaden Ă€r det traditionsenlig Juldagsfika med Kalvdans. TvĂ„ kalvar födda pĂ„ julafton. De delar med sig av rĂ„mjölken till oss. 🙂

En del av gÀnget drar ivÀg pÄ utflykt. Jag stannar pÄ soffan med kylbandage pÄ knÀna och en bok som jag velat lÀsa lÀnge. Nu Àr den igÄng!

Vi lĂ€mnar Östergötland och kör till BĂ„stad….. För att titta pĂ„ en film som handlar om Östergötland 🙂 En klart sevĂ€rd film! https://www.svenskfilmdatabas.se/sv/item/?type=film&itemid=645925 https://www.ufo.se/

Hemma i Ljungabolet igen. Morgonpromenad dag 4. HĂ€rligt att vara igĂ„ng igen 🙂 Vi hittar en liten förskrĂ€md is/snö flĂ€ck pĂ„ promenaden. PĂ„ vĂ€derprognosen ser det inte ut som att vi fĂ„r mer vinter hĂ€r pĂ„ ett tag.

Vi har is pÄ sjön och den vill lyfta vÄr brygga. SÄ Ernst fick göra ett styrkepass med spettet. TyvÀrr inte nÄgot bad för min del Àn pÄ ett tag.

Men fram tills att jag kan kliva i sĂ„ kan jag glĂ€dja mig Ă„t kommande bad iallafall 🙂

En riktigt bra bok och en go soffa. En utmĂ€rkt Annandag 🙂