Nej… Det blev inte någon längre stund i fyrfota med belastade knän…

Men morgonträningen började med roddmaskin och repet.

Sen ner på golvet för #enkeltattträna med bröstpress och triceps.

Kämpa på med vikterna. Bröstpress och triceps med hantlar. Våga utmana med tyngre vikter 🙂

När jag bröt handleden 2021 så var det armhävningar jag längtade efter…. Det kommer att bli samma sak här. Armhävningar med min brutna handled tog exakt tre månader. Jag tror att det kommer att gå fortare med nya knän. Men det blir inte den här veckan 🙂

Idag var vi på en väldigt trevlig sopplunch med Ängelholms Näringsliv. https://naringsliv.engelholm.com/ Det var Ängelholms kommun som berättade om olika projekt som ligger i plan. Mycket spännande på gång. Inte allt som jag gillar…. Men mycket kommer att bli riktigt bra.

Kan vara en bild av 5 personer, personer som står och inomhus

En presentation av Fritidsbanken. Ett superbra projekt! https://www.fritidsbanken.se/fritidsbank/angelholm/

Fantastisk dag idag! Jag har inte varit utanför dörren. Men njutit mycket ändå. 🙂