Morgonens träning! Först 1000 meter roddmaskin. Jag spänner inte fast fötterna för att inte dra för hårt i knäna. Fungerar väldigt bra.

Efter rodden kör jag 12 gånger 60 sekunder med 15 sekunder paus mellan varje. Avslutar sedan med 1000 meter rodd igen. Härligt pulspass! Fortsätter sedan med magträning 🙂

Dagens #enkeltattträna jobbar med magen.

Mage med 40 sekunders jobb och fem omgångar. Skön känsla i magen! 🙂

Fantastiskt Glad att jag har kommit så här långt i min Knärehab utan att det har bråkat med mig. Tacksam för att kroppen ställer upp och för valet att köra RehabCampCarina på Hotell Erikslund. https://www.hotellerikslund.se/

Idag är det Julgransflygning. Ernst hör planen och säjer – Dom har jag jobbat med i många år 🙂

Vi fick inte någon egen bild på Julgranen. Men fint när man kan låna av andra. Tack Annika!

I kväll har vi varit hemma och kollat till i Ljungabolet. Å här fick jag en egen bild på en Julgran 🙂 Julgran i sken av månen som blir full den 8de december 🙂 Å kolla sjön! Vi får nog snart flytta hem igen även om vi trivs på RehabCampen….

Julgranspromenad med kryckor. I morgon onsdag ska agrafferna bort! Längtar!