Dagen började i gymmet. Repet med 45 sekunders intervaller och roddmaskin utan att spänna fast fötterna. Härligt att få igång hjärtat och bli lite andfådd!

Dagens #enkeltattträna bjuder på styrka och rörlighet för skuldrorna.

Jag måste göra detta oftare…. Hur ofta tänker du så? Just här tänker jag det! Måste göra detta oftare 🙂

En liten filosofisk stund över antitrombosstrumpa = i dagligt tal stödstrumpa. För att minska svullnad och hålla cirkulationen igång. Väldigt olika hur man jobbar med stödstrumpor på olika ortopedkliniker. Jag tycker att det känns bra under vissa delar av dygnet och tycker inte alls om dem under andra delar…. Jag har patienter som använder höga stödstrumpor även innan operation för att de tycker att det ger smärtlindring att bli av med svullnad. https://www.medi.se/shop/mediven-thrombexin-18-antitrombosstrumpor-lar. htmlhttps://www.medi.se/shop/kompression/produkter/antitrombosstrumpor/

Ett litet besök på Aleris idag. Jag har funderat över mina bandage de senaste dagarna. Agrafferna ska inte bort förrän den 7de dec. Men jag tyckte att det började släppa lite i kanterna på höger knä. Så jag fick komma in och visa upp mig. Det blev byte av bandaget. Jag blev väldigt glad av att se hur fint det ser ut. Så nu kör vi en vecka till och tar sedan agrafferna! Tack Aleris för Fantastiskt omhändertagande! https://www.aleris.se/har-finns-vi/angelholm/angelholms-sjukhus/ortopedi/

Tidigare i veckan ringde Michael Lundblad på NST och undrade om vi skulle träffas. Kul tyckte jag, såklart 🙂 Så idag hade vi träff och pratade om mina knän och artros generellt. Vi får se när det dyker upp något i tidningen. 🙂

När jag pratade med Michael på NST så pratade vi om jag träffat andra med dubbelknän. Då berättade jag om mina inspiratörer genom åren. De som har gett mig kunskap och inspiration till mina två knän. Väldigt märkligt då att vi träffar en av dessa härliga inspiratörer när vi åt lunch! Tack Mia för all kunskap jag fått av dig!

Bra träning i gymmet idag. Både för oss själva och för de som besöker oss av olika anledningar.