Visst är det elakt att fotografera när man äter…. Men stort Tack till hela familjen för en Härlig träff!

Idag rullar vår vistelse vidare på #RehabcampCarina. Härligt med skidåkning på TV som kan kombineras med träning av benen.

Helt plötsligt bara händer det! Kontakt mellan Quadriceps – muskelgruppen på lårets framsida- och hjärnan. Signalerna går fram!! Det betyder att det går att lyfta benet! Vänster benet ok, men höger fortfarande dålig kontakt.

Förmiddagen med skidor och eftermiddagen med Robinson och fortsatt träning i sängen. Men nu går solen snart ner ….. Så nu är det dags för gymmet 🙂

Bra pass! Så skönt att kunna träna i gymmet.

Dagens #enkeltattträna. Styrka för magen och baksida lår- och rumpa. Träna på golvet med benen i soffan. Eller hitta något annat alternativ som fungerar för dig. All träning som blir av gör skillnad!

Kvällspromenad 🙂 Byte av frysklampar till kylbandaget. En bra dag till handlingarna! I morgon på Live med Carina och Ronny kommer vi att prata om förväntningar. Hur våra förväntningar styr våra möjligheter till resultat. https://www.facebook.com/physiochraft Sändningen börjar kl 8.30. Men den ligger kvar. Så du kan lyssna när du kan. Bra va!