Walkstreak dag 682. Min näst sista dag på den här omgången med Walkstreak. Idag är knäna urusla… Jag får ju inte ta de tabletter som jag brukar ta för min Artros. Det känns i hela kroppen att de brukar göra skillnad…. Men samtidigt också en bekräftelse på att Hyaleronsyra och Artrotec som jag brukar ta gör skillnad även på övrig Artros i min kropp. I morgon ska jag ta stavarna! Bara dumt att jag inte tog dem idag.

Kan vara en bild av 3 personer och text där det står ”Mandagsmorgon Med Carina & Ronny VARJE MÄNDAG KL. 08.30 mem EPS. 111 Idag snackar vi kiropraktik! Fa kunskap och insikter kring varför just kiropraktik kan vara det just du behöver! FB LIVE SOM GÖR SKILLNAD Anette Sikén”

Dagens Live med Carina och Ronny! Idag är Kiropraktor Anette Sikén gäst i vår Livesändning. Ett spännande snack! Du som inte hörde oss i morse kan lyssna här: https://www.facebook.com/physiochraft/videos/4413319085458827 Du hittar alla våra sändningar på facebooksidan Physiochraft https://www.facebook.com/physiochraft eller Hälsoboost https://www.facebook.com/groups/321830248605935

Idag har vi inte gjort så stora grejer. Mest sådant som har med min operation att göra. Vi ska bo på Hotell Erikslund i början av min Rehab. Idag fick jag ett hjälpmedel levererat.

Det kommer att bli riktigt bra med den här rollatorn! Idag sa jag till Ernst – Det känns som att knäna straffar mig för att de vet att de ska bli avsågade….. Låter ganska dramatiskt… Men det är så det är! Just nu är jag mest Tacksam för allt jag har kunnat göra med mina knän. Förhoppningen är att kunna göra fler Vasalopp med en uppdatering 🙂

Efter ett Yogapass med en-minutare i kväll så känns det mycket bättre i kropp och knopp! Jag vet ju att det mesta känns bättre när vi kör Yoga. Men när jag är lite nere så är det svårt att ta tag i sig själv och bara göra. Men nu känns det skönt! Mindre ont och gladare! 🙂