En Glad morgon!

Stavträning – Walkstreak dag 679. Vi gick 5,3 km på 65 minuter. Ett bra träningspass!

Idag har vi varit på begravning av en god vän. En saknad vän men en väldigt fin begravning och minnesstund. Många fina minnen och härliga möten. Begravningar är alltid jobbiga. Men minnen och möten ger styrka och glädje för framtiden.

Efter en god Kalkonmiddag på minnesstunden kanske inte en mätning på InBodyn var helt korrekt…. Men jag ville ha en mätning av mina muskler inför operationen. Ernst hängde på 🙂 Bra mätning blev det. Men jag vill ha mer muskler när jag är opererad. Av mina 69 kg är 31 kg muskler. Ska jobba på 34 kg…. 🙂

Vi hade en bokning på Spa idag sedan länge. Den satt perfekt! Tack Linda för 80 Fantastiska minuter!

Lyxbehandling 80 min
Behandlingen inleds med en kroppspeeling, därefter appliceras en bodylotion.  Fötterna får en peeling och masseras. Händerna får en peeling och massage. Ansiktet rengörs och får en lätt peeling, en fuktgivande ansiktsmask och ansiktsmassage. https://www.hotellerikslund.se/spa#hudvard

Djupgående massage 25 min
En djupare muskelmassage för dig som kräver lite mer för rygg och nacke
. Ernst hade det inte heller så dåligt 🙂 Tack Neil!