En Fantastisk morgon! Dagens Walkstreak dag 670.

Magisk Solhälsning!

Det ser ju ut som en badmorgon. Men! Innan vi hunnit hem så började det regna ganska ordentligt. Så det blev inte något bad.

Istället för bad så blev det bil till jobbet och två filmer #enkeltattträna.

Bröstpress och triceps. Fördelen med hantlar är att du måste jobba lika med båda armarna. Vi är ju inte alltid symmetriska och behöver jobba även med våra svagare muskler. Fördelen med att ligga på golvet istället för på en bänk är att om du har axlar som inte är helt friska så blir det ett naturligt stopp mot golvet.

Film två idag med enbensrumplyft och diagonala situps.

Klockan 10.00 har jag tid här inne. Skräckblandad nyfikenhet… Inför operationen möte med narkosläkare, sjuksköterska och fysioterapeut. Bra möten och nu finns det en dag på riktigt! Min operationsdag blir 16 november. Alltså om två veckor! Det känns Så Bra!

Nu är uppdateringen av dessa helt instabila knäna på G! Så skönt! Det har ju varit en spännande resa så här långt eftersom jag varit i operationskö till två olika ortopedkliniker. Mina egna erfarenheter via patienter och 35 år erfarenhet både från operation, jobb på ortopeden i Ängelholm och i mitt jobb som fysioterapeut. Alla erfarenheter nedkokta ger mig mycket trygghet. Men…. att vara patient själv är alltid något annat. Upplevelsen av olika fokus inför operationen är spännande. Jag kommer att ta till mig lite av varje så blir det troligen väldigt bra! Nu handlar allt om att hålla kroppen frisk och inte ge hudkostymen några skador inför operationen. Äta bra och sova gott precis som inför vilken fysisk prestation som helst. Du som brukar läsa här kommer kanske att bli lite trött på mig….

Ernst har varit hemma idag. Ett av uppdragen var antennen….. 🙂

En liten påminnelse från shopen. Vi kan sälja favoriten Heat lotion fram till den 17de december. Sen försvinner den. Så passa på. Antingen om du bor nära oss. Då kan du ju titta inom. Eller beställ här från shopen på nätet. Eller hör av dig så hittar vi någon lösning 🙂 https://460000578111.fbo.foreverliving.com/swe/sv-se/home

Aloe Heat Lotion by Forever Living

https://460000578111.fbo.foreverliving.com/swe/sv-se/home