För oss kretsar det mesta kring den här sjön det närmsta dygnet. Efter frukost och en liten sova på frukosten ( ingår i förberedelserna) så tar vi oss ut längs Vättern för att gå dagens Walkstreak och förflyttar oss samtidigt till Folkets hus.

På Folkets hus är det Sommarmöte med Vätternrundans Veteranförening. När man cyklat Vättern Runt 25 år så kan man bli medlem i Veteranföreningen. På Sommarmötet får man en present. I år en cykelkeps. Snygg! Å jag vet precis var jag ska ha den när den inte är på mitt huvud. Bild kommer till veckan 🙂

Efter möte och lunch med Veteranerna så drar vi hem till hotellet igen.

NattiNatti resten av eftermiddagen och laddning för start klockan 19.30. Vi ses igen i morgon! Här är en länk till söksidan. Ernst har startnummer 8 och jag nummer 7. https://search2.vatternrundan.se/