En riktigt fin sommarmorgon hemma vid sjön. Walkstreak dag 530.

Träning med #enkeltattträna på bryggan.

Baksida lår och diagonal mage.

Massor med fågelbajs på bryggan…. Tur att vi har en borste. 🙂

Ett Härligt bad. 17,1 grader.

Ernst lyckades ta ett väldigt märkligt kort…… Förmodligen många kort i samma 🙂

Som vanligt har vi inte tid att vara på bryggan hela dagen. Så nu full fart framåt i verksamheten.

Ernst har en del på sin lista idag. Caddy vill ha Adblue.

Carina vill att Caddy blir tvättad…

Efter två tunga uppdrag fick Ernst syn på en skylt som han inte kunde motstå…..

När vi kom hem hoppade jag i duschen och sen hittade jag inte Ernst….. Då hade han hamnat i trädgården 🙂

Då kom nästa inbjudan från Ortopeden i Hässleholm. Dags för narkosbedömning. Spännande! Jag vet inte hur många patienter jag har haft både inför och efter knäprotesoperationer under mina 33 år som sjukgymnast. Många hundra är det iallafall….. Jag vet inte hur många knäprotesoperationer jag varit med om. Mina första år som undersköterska på operation jobbade jag mycket på ortopeden. Jag började där 1984…. Och när jag jobbade som sjukgymnast på ortopeden från 1989 så hängde jag ofta på operation. Men! Jag har aldrig blivit opererad själv. Förutom ett antal polyper i näsan…. Så det är en mycket spännande resa jag gör nu. UjUjUj! På fredag klockan 19.30 ger jag mig troligen ut på min sista Vättern Runda med originalknän. Jodå! Så kan man också tänka 🙂