Morgonpromenad med härligt sällskap. # Walkstreak dag 525

Idag gör vi något vi faktiskt aldrig har gjort. Vi kör från Skåne till Motala för den första av två cykelhelger i Motala. 2019 när allt var ”som vanligt” …. senast så hade vi lägenheten kvar i Linköping. Men nu rullar vi till Motala för att i kväll cykla 50 km MTB. Kul! Det som är som vanligt med dessa två bilder är…… Att Ernst kör bilen och jag sitter med datorn 🙂

En väldigt bra grej med att komma söderifrån är att man kan äta lunch i Mjölby. Idag hade jag svårt att välja…. Lasagne eller snitsel…. Massor med goda grönsaker! https://mjolbystadshotell.se/

Hämtar nummerlappar till tre lopp. Nytt för i år är att vi ska köra tre lopp båda två. Under pandemin har Ernst börjat med KortKlassikern. Så därför ska han också cykla 100 km i morgon. Annars brukar det bara vara jag som cyklar på lördagen. På söndag så kör vi båda två 150 km för Halvklassikern.

Skönt med saker som är som vanligt igen 🙂 Buxbomcyklarna är på plats 🙂

Snart går starten för den sjunde MTB Vättern. Varav fem har varit på plats i Motala och 2020 års lopp var ett hemmalopp.

Vi hänger ihop längs banan i år mer eller mindre tight. Kul!

Motala är vackert! Cykling längs Göta kanal.

På några ställen far Ernst iväg uppför…. Där kliver jag av och går. Fungerar bättre för den här kroppen 🙂 Förövrigt måste jag säja – Tack till kroppen! Det gör inte ett dugg ont i knäna när jag cyklar! Men vad som händer i natt…. det vet jag inget om just nu. 🙂 Men en sak vet jag – MTB Vättern är ett riktigt roligt lopp!