Idag blev det ett Yogapass innan morgonpromenaden.

Lite fuktig morgon med härlig grönska. Walkstreak dag 523 hemma i Ljungabolet.

Lite fukt uppifrån hindrar ju inte ett bad 🙂

Det ser inte ut som att jag njuter…..

Men det gör jag! Underbara bad när temperaturen är runt 16-18 grader. Idag 17.2.

Lycka!

Idag har Ernst en dag med egen tid. Alltså inte Egentid…… Apropå…..

Fixa uppdrag först och sedan fika. Egen tid och egentid 🙂

Dyslexi…. Jag har levt med dyslexi hela mitt liv. Lärt mig hur ord ska stavas. Kan inte höra om det är långa eller korta bokstäver. Förstår inte grammatik….. Lärt mig att läsa mina texter om och om igen och att be någon annan läsa. Att använda rättstavningsprogram hjälper till en vis del. Men många ord är ju lika. Baka och Backa som exempel. Men vissa ord är absolut helt kass….. Å då tar jag hjälp av Google!

Dagens skitord – Kommitté Hur många gånger som helst i ett protokoll som jag skrev. Hur jag än provade så blev det rött…. Men till sist fick jag hjälp av Google och Lisa! Så nu är protokollet skickat för granskning av ordföranden.

Dagens #enkeltattträna – Bröstmuskler och gäddhäng 🙂 Gärna lite tungt! Om du inte kan vara på golvet så funkar sängen. Inga ursäkter här……

Jag har som plan att klara både bröstpress och triceps med 8 kg till midsommar….. Jag får kämpa med några extra pass om jag ska klara fyra stycken triceps med 8 kg…..

Hemma i Ljungabolet jobbar Ernst vidare med sina projekt.

Jag kör hem från ett möte med Skånes skidförbund i Örkelljunga vid 22 tiden. Vackert! Hoppas på en fin morgon i morgon!