Nån mer än vi ute i regnet på morgonen. 🙂 Walkstreak dag 285

Min plan var att cykla till jobbet idag. Men vädret var tråkigt….. så det blev 30 minuter Intervallträning på gymcykel istället.

Svettigt, bra puls och trötta ben. Härligt pass!

Idag träffade jag en god vän, Camilla Sjöstrand på ett möte. Då säjer hon så här: – Jag blev lite orolig när det inte kom några träningsfilmer på helgen för två veckor sedan. Sen kom jag på att ni ju var på Lidingöloppet. Så då var det ju okej att det inte blev någon ny film….. Men det finns ju många gamla att välja på 🙂 – Tack Camilla för att Du tränar med mig 🙂

Mötet som jag träffade Camilla på var en Rotarylunch där jag själv var föreläsare. Ämnet var Artros och Livsstilsförändring. Ja…. Lite Vasalopp också så klart 🙂 Tack Alla för fina Hjärtan 🙂

Som tack för mitt föredrag. Tack för gåvan!

29 år av mitt 61 åriga liv. Den 29de Klassikern helt genomförd med mina nya knän! Helt Fantastiskt! Tack Kroppen!

En vädermässigt galen dag med ösregn, blåst och åska.