Att få starta morgonen med morgonpromenad / Walkstreak är fantastiskt. Att få följa naturen varje dag ger så mycket upplevelser. Så tacksam att mina promenader fungerar bättre och bättre.

En annan morgonlyx är att kunna bada. Idag provar vi sommarbryggan. Att kliva ner på en stege och stå på sandbotten är Härligt! Nu har vi tre olika bryggor att välja på hela sommaren 🙂 Lyxigt- Ja absolut! Vi är Tacksamma! Vattentemperaturen? Ja egentligen så bryr vi oss inte så mycket om vattentemperaturen. Men just nu är det varmare i vattnet än i luften 🙂 10,6 i vattnet och 6 grader i luften.

Idag ska jag föreläsa väldigt nära hemifrån. Allegården i Hjärnarp. Ernst är trött på att hjälpa mig med att byta bild…. Jag brukar säja att jag inte är fientlig till teknik… Men kanske lite långsam med implementeringen… Men idag ska det ske! Fjärrstyrning 🙂

Ser du vad jag har i handen…. Fjärrkontrollen 🙂 Det funkade! Väggen i stallet fungerade också bra. 🙂

Nöjd med mitt jobb idag och Jätteglad för väldigt positiv feedback på min föreläsning – Att leva med Artros.

Kul med en så här lokal Hälsomässa. Den här tjejen jobbar med LPG i Tåstarp. LPG?? Ja, det visste inte jag heller… ”LPG är en mekanisk djup bindvävsmassage som ökar blodcirkulationen i kroppen. LPG sätter även igång lymfcirkulationen vilket medför att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska lättare kan föras ut ur kroppen. Detta medför i sin tur att svullnader i kroppen minskar och kroppen får ny energi.” https://www.smedjanslpg.se/ Allt som har med bindväv och lymfan att göra är spännande tycker jag!

Yoga med en tyghammock?? Är det något som du provat? Det hade inte jag 🙂 Så här står det på Madeleines hemsida – Förbättra din smidighet. Öva på balans och flyg iväg. Traditionell yoga i tygskynke som ger dig stöd. Mycket fokus på din mittlinje. Alla nivåer från nybörjare till van yogi. Roligt, utmanande och härligt. Lite lättare form av yoga där vi jobbar med mindre kroppsvikt, vilket ger mindre belastning på din kropp. – Aerial Yoga. 🙂 Superspännande!

Jättespännande och en hel del utmaningar. Men detta ska jag absolut prova igen. Kolla in Madeleines hemsida. Hon finns i Havsbaden i Ängelholm. https://www.mgyoga.se/om-myoga

En Glad dag!