Idag var det en lite tjurig vind. Så det blev Walkstreak utan dopp. Promenaddag 117 med mina nya knän. Nöjd!

Idag har Ernst ett uppdrag. Att köra med ett gäng cyklar till Cykeldoktorn. Dags för service! Vi är inte så bra på att mecka själva så det är bra att det finns de som kan och vill! https://cykeldoktorn.se/

Idag är mina nya knän 153 dagar och som jag skrev innan så är jag Fantastiskt nöjd! Att jag nu kan köra övningar stående på knä känns så Bra! Så klart har jag både bra och mindre bra dagar. Men så här långt känns det som att jag och knäna är ett bra team!

Träning för våra största muskler – Sätet 🙂 Jag jobbar med gummiband men det blir bra utan också. Bara lite jobbigare med 🙂 Om du inte trivs på golvet så kan du köra i sängen. Mjukare under knäna men lite vingligare 🙂

Att köra hem i solnedgång är ju olika över året. Vissa månader är det tidig kväll med solnedgång och andra månader så är det en senare kväll med solnedgång. Men Solens upp- och nedgång är Alltid lika Underbar!