Idag hade solen redan kommit långt på himlen innan vi kom ut….. Walkstreak med Bästa sällskapet!

Så här skrev jag på facebook i vår grupp – Walkstreak –> #walkstreak dag 114 för mig och 834 för Malin Nilsson . Gubbsen och Cooper har inte någon nummerföljd 👣😃 – Å fick det här svaret från Cooper 🙂 – Cooper berättar att han har varit ute och promenerat var dag sen 23 december 2013. 🙂 🙂 🙂 https://www.facebook.com/groups/353097566150833

På väg till Malmö för dagens huvuduppdrag.

Coola stolar på Scandic Triangeln i Malmö.

Snart är det dags 🙂

Min föreläsning – Min lilla kropp och jag – Där jag inspirerar till att ta hand om sin kropp och knopp! Alltid med anpassning till gruppen jag har framför mig. Idag är majoriteten 60 plus. Så då förhåller jag mig till det.

Mycket frågor och positiv feedback efteråt. Alltid lika kul! Det är som att gå i mål på ett lopp. Samma goa endorfinpåslag och belöningskänsla. 🙂

Nästa bokade uppdrag är på Allegården i Hjärnarp. Då är temat – Leva med Artros. https://www.allegardenhjarnarp.se/event-details/halsodag-for-kropp-sinne-sjal