Vi startar upp morgonen med en filminspelning. Enkeltattträna med benstyrka – Knäböj!

Vanliga knäböj och singelben. Viktigt att träna varje ben för sig! Använd gärna balansstöd!

En helt magisk morgon! Vi lägger i stegen och går sedan iväg på dagens Walkstreak – dag 111.

Tillbaka på bryggan så glider Ernst som vanligt ner i vattnet först. 🙂 7.2 grader i vattnet.

Fantastiskt!

Att stå på bryggan efter badet och känna den försiktiga aprilsolen värma igenom dimman. Dimman som kommer av att det har varit tre minusgrader på morgonen och värmen 🙂 7 grader i vattnet. 🙂 Underbart! Mer Magi blir det inte en onsdagsmorgon i april 🙂

Upp med stegen igen. För nu måste vi köra till jobbet 🙂

Förutom en magisk morgon så får mina nya knän en ny upplevelse i kväll. Jag är med på mitt första Body Balancepass på mycket, mycket länge. Jag var så instabil i knäna så jag slutade redan tidigt i somras.

Ernst har fortsatt med passen utan mig. Han känner att det är bra för hans kropp. Nu vill jag med igen!

När jag står där och tränar blir jag helt fascinerad av spegeln och mina raka ben 🙂 Nya knän i 147 dagar! Hur passet gick?? Det fanns rörelser och positioner som jag inte klarar. Men det gick bättre än förväntat! Nu efter passet känns det fortfarande bra! Återkommer i morgon med mer rapport 🙂