Morgonpromenad i Motala. Här går vi längs gatan där alla Vätternrundans starter går. Men den här gången är vi här utan cyklar.

Igår fick vi en guidning om Göta Kanal och Kanalbolaget. Kanalbolaget är statens minsta aktiebolag och har så klart sitt säte här i Motala. https://www.gotakanal.se/sv/ab-gota-kanalbolag Ernst tyckte att vinden från Vättern drog över huvudet när vi gick upp längs strandpromenaden. Här kommer vi för målgång när vi cyklar 10 och 15 mila rundorna.

Vi har inga cyklar med oss den här gången när vi är i Motala. Det är faktiskt väldigt ovanligt. Men vi kan ju sitta här på konstverket med cyklarna. Konstverket som är sedan 2005 när Vättern Rundan fyllde 40 år.

Det blir lite småvägar söderut idag. Lite Vättern runt tema här också. Första kontrollen i Ödeshög på långa – 315 km långa Vättern Rundan. Även första kontrollen på 150 km – Halv Vättern. Sen fortsätter banan längs Vättern. Långa runt hela sjön…. och 150 km svänger av i Tällekullen och det gjorde vi också. Sen blev det E4an 🙂

Men kolla så fint! Vilken höst vi har. Varmt och vackert!

Kan vara en bild av 3 personer och text där det står ”Mandagsmorgon Med Carina Ronny MANDAG VARJEMANDAGK.08.30 KL. 08.30 EPS. 109 Gäst Gästistudion! Jonas har mănga ar hjälp massor med människor att komma from med hjälp av konceptet JHPT Challenge. Bli inspirerad och få tips! Jonas Hansson, JHPT FB LIVE SOM GÖR SKILLNAD”

I morgon är är det minsann måndag! Då kan du lyssna på vår Live klockan 8.30. Om du inte kan Live så ligger sändningen kvar och väntar på dig 🙂

Dags för episod 109 i måndagsmorgon med Carina & Ronny! Denna gånger har vi ingen mindre än Jonas Hansson som gäst. Han kommer att berätta närmare om sitt koncept JHPT Challenge där han får massor med människor att tappa sin övervikt och komma i form på ett långsiktigt sätt. Var med och lyssna, lär och bli inspirerad 🙌🏻

Du följer oss på:

Hälsoboost: https://www.facebook.com/groups/321830248605935

Physiochraft: https://www.facebook.com/search/top?q=physiochraft

Coach Kvist:https://www.youtube.com/channel/UCyVebX4N77G2q5CDnX3u2xg