Nu är det ganska mörkt på morgonen även när vi inte kommer ut förrän strax efter 07. Pannlampa på! Walkstreak dag 663

Idag tar jag cykeln till jobbet och Ernst kommer att ta bilen.

Det är lyxigt att kunna cykla till jobbet och sedan få åka bil hem på kvällen. Jag är lycklig för varje dag på cykeln! Vet ju inte riktigt vad mina kommande nya knän kommer att säja om cykling. Men jag hoppas ju att det ska bli riktigt bra!

Ernst fyllde bilen och körde förbi återvinningen på väg till Erikslund.

Bra dag med mycket träning 🙂 Här tränar vi bålstabilitet. Viktigt med styrka för mittimitten för de flesta kroppar och funktionsstörningar / skavanker. Typ artros här och var 🙂 Rullen är verkligen en Favorit med stort F!

En film med övningstips för rullen. Rullen köper jag på Biltema. Ingen reklam… bara ett konstaterande att den är väldigt bra. 🙂 Detta är en av 2000 filmer som finns på min Youtube – https://www.youtube.com/channel/UC1Yu7UKde8k19xocrqWFjLQ/videos

Dagens enkeltattträna med styrka och rörlighet för skuldran. Du kan gärna ha något under knäna om det är svårt att vara på alla fyra och när vi ligger på sidan kan det vara skönt med en liten kudde under huvudet.

Vi avslutar dagen på jobbet med ett pass Body Balance. Fantastiskt bra träning!