Morgonpromenad i Norberg #Wakstreak dag 569. Här ska vi starta och gå i mål på Engelbrektsturen idag. Nästan 7 mil MTB.

Det roliga med att göra min fotoblogg är att när bilderna tas så vet jag/vi inte hur det ska bli…. Här är vi spänt nyfikna och förväntansfulla inför vad som ska finnas under de milen i skogen som ska avverkas. Vi vet att loppet heter Engelbrektsturen 70. Men misstänker att det är någon kilometer kortare… Vi har kört skidor i en del av terrängen. Vi har tittat på kartan och tror att det ska vara mycket skogsvägar och lite stigar……..

Vid vätskekontrollen efter 19 km så känns det vi tänkte innan fortfarande sant. Skogsvägar och lite stigar.

En av många långa uppförsbackar och fortfarande ganska pigga båda två.

Men nu börjar jag bli trött och krampen i artrosbenen börjar göra sig påmind. Benen orkar inte med rötter och stenar lika bra längre. Många fler småstigar och teknisk åkning än vad jag trodde innan loppet Här vid ca 50 km släpper jag Ernst.

En riktigt god Gulaschsoppa efter målgången. Så nöjda! Ett tufft men väldigt roligt lopp! 4.16 för Ernst och 4.23 för mig på 68 km. Nu återstår att se om vi är tillbaka på snö till vintern med nya knän för undertecknad 🙂