Ordningen återställd! #Walkstreak dag 557 på hemmaplan.

En riktigt fin sommarmorgon med två filmer på bryggan.

Benstyrka med fokus på enbensböj. Detta är ett pass som jag ska köra ofta fram till min knäoperation. 🙂 Inte jag som valt intorbilden på filmen….. Youtube spelar spratt med mig 🙂

Ett skönt morgonsträck som du kan göra precis när som helst 🙂 Fokus på rygg och bäcken. Lägg gärna en kudde under knäna om det är oskönt att vara på alla fyra.

Morgonbad!

Inte så ofta jag har möjlighet att både promenera, spela in filmer, bada och cykla till jobbet på en tisdag. Och…. det hade jag egentligen inte….. Jag hade glömt ett möte klockan 9.00. Men det blev bra ändå. 🙂

Glad cyklist!

Ernst hade en bil på sin lista idag!

När Ernst fixat färdigt med Cougarn så tog han en annan bil och körde via korna till Båstad. Nyfikna på en bil som de känner igen 🙂 Man kan räkna till fyra olika färdmedel för familjen Aberger Hammarstrand idag – Benen, cykel, bil nr 1 och bil nr 2.

Ernst hittade andra färdmedel i Båstad…. Inget av intresse för mig 🙂