Idag gör Enyaq och jag en egen utflykt tvärs över Skåne.

Tvärs över Skåne betyder nästan alltid Bad med #Kallafötter 🙂

Helt Okej att köra från Västra sidan klockan 06 när det erbjuds ett Gott gäng att bada med vid Korsholmen i Ivösjön.

Gott snack som även en liten larv vill vara med på… Det svarta sträcket är en larv 🙂

Efter badet med Kalla fötter förflyttade jag mig längs Ivösjön till Strandängen för att köra dagens Walkstreak – dag 556 och en film #enkeltattträna.

Hundra repetitioner med olika rumplyft och situps. Bara häng på efter förmåga 🙂

Besök hos Pappa och Mamma innan jag drog in mot mitten av Skåne.

Dags för besök nummer två inför höstens knäoperation. Vid första besöket i februari konstaterade ortopeden att det var dags för knäproteser i mina knän. Idag ska narkosläkaren bestämma om jag är frisk nog för operationen och jag ska få all information som förbereder mig för operationen av en sjuksköterska.

I den här fina påsen finns allt som behövs inför operationen. Information om operationen och träningen inför, ritpenna ( ska ju ta båda benen så det kan ju inte bli så fel…) tvättsvampar och en sjukgymnastremiss…. Men jag förstår inte vad de vill med hashtagen #stegetföre …. finns inte något som har med ortopedi i Hässleholm att göra om man söker på den? Nån som har tänkt, men inte hela vägen 🙂 Men det kvittar! Det är en bra operatör jag vill ha. Inte en datakommunikatör 🙂

Besöket i Hässleholm gick snabbt. Så jag är hemma skapligt tidigt. Ernst bjuder ut mig på en tur med Cougarn. Så mysigt!

Idag är det dagen – grävauppförstapotatisendagen! Spännande! Det blev en film och inte några bilder på detta…. Men superfina och goda potatisar!

Bästa isbitarna till en bubbeldrink. Jordgubbar i muffinsformen. Passa på att frysa in innan jordgubbarna är slut. Isgubbe, mynta och lite bubbel. Funkar på vilken måndag som helst!