Vilken Fantastiskt Vacker morgon! Ibland måste man slita sig från sängen lite tidigare än vanligt.

#Walkstreak dag 549 Underbart morgon!

#enkeltattträna med skön rörlighet.

Detta är riktigt sköna rörelser som vi borde göra lite oftare 🙂

Hoppidoppi! 21,6 grader. Hur skönt som helst. Men nu kommer det in ett annat väder än det som vi gick ut i.

Så kommer det oundvikliga…. Det är ju måndag och i min planering så står det jobba…. Första arbetsuppgiften är min och Ronnys MåndagsLive Klicka på länken så kan du lyssna på våra synpunkter kring hur politikerna jobbar med folkhälsan. https://www.facebook.com/kvistronny/videos/596048635204561

Förutom många patienter som fått akupunktur idag så har jag hunnit med egen träning och en extra film med #enkeltattträna. Jag känner att jag måste jobba mer på min skulderstyrka för att stabilisera mina artrosaxlar. Så häng på och våga utmana med tyngre vikter än bekvämt 🙂

Mer bra träning för min artros. Peter och jag körde benstyrka och rörlighet på Måndagspasset.

Ernst kör vidare med sitt volontärsuppdrag i Båstad. Lite blandade kortare körningar idag.

ÄckelPäckeljobb när jag kom hem. Snigeljakt….. När vi blir pensionärer hemma….. Då ska vi ha ankor som gillar sniglar. 🙂