Fin morgon med Cooper, Ernst och Malin. Walkstreak 59 för mig och 779 för Malin

Nyfikna 🙂

Idag har vi anpassat oss efter skidorna på tv. Det som skulle göras idag var packning inför 12 dagar i Mora från torsdag. Men jag ville cykla också. Så jag avstod herrarnas skidskytte. Det blev ju väldigt spännande. Men jag hade en fin cykling runt Västersjön och det blev väldigt bra!

En annan tid att passa idag var bio i Båstad kl 17.00- En dag kommer allt det här att bli ditt. – https://filmivast.se/svensk-biopremiar-for-andras-ohmans-film-en-dag-kommer-allt-det-har-att-bli-ditt/ En film som gav många olika känslor. Precis som film ska göra. 🙂

En annan sak som väckte känslor hos mig idag….. Jag kommer Aldrig att förstå varför hundägare först tar upp hundbajset och sedan kastar plastpåsen i naturen…. Vad är det för fel i huvudet på de som gör så här?

Helt andra känslor fick jag av det här mailet:

Hej Carina,

Har precis upptäckt dig och vill bara tacka dig för dina fina videos på youtube. De är så bra och lätta att följa:) Själv har jag knäartros och känner även av höft och rumpa nuförtiden så dina informativa träningsvideos är klockrena.

Kom gärna med mera! Annars får de du lagt ut snurra på min dator på en daglig basis framöver.

Återigen tack:)

https://www.youtube.com/@carinahammarstrand/videos

I morgon är det måndag och då blir det snack med Carina och Ronny – du kan följa oss på facebooksidan – https://www.facebook.com/physiochraft