Lite småbusigt väder på morgonen ( inget mot vad det skulle bli senare…) gjorde att det inte blev promenad hemma. Bilen direkt till jobbet.

Ett nytt löpband att testa. Kändes som ett rymdskepp. Men behagligt och lättmanövrerat. Fördelen med band är att man kan leka med fart och lutning. Kändes okej i knäna. Men morgonpromenad utomhus är ändå förstahandsvalet.

Efter walkstreak på bandet blev det styrketräning för ben och axlar. Avslutar en bra morgon i gymmet med 30 minuter intervallcykling på belastning 25 av 40 möjliga. Hur man ska kunna cykla på 40 fattar jag inte…. Men jag är iallafall tillbaks där jag slutade innan operationen. De nya knäna klagade inte…. Men lårmusklerna blev trötta. 🙂

Dagens #enkeltattträna med 40 sekunder X fem för magen 🙂 Bra Fredagsmage! Fredagsmage kanske ska vara ett återkommande tema??

Fem 40 sekunders intervaller för magen. Enkeltattträna är inte alltid Lätt 🙂

Om Ernst har tränat idag? Han har haft lite annan träning. Hjälpa vännen Susanne med en platå för en ramp och lite senare idag träning med yxa 🙂

Men ett av huvudmålen idag med att vara på jobbet på en fredag…. Inte bara för att JobbJobba….

Vi lätt två andra JobbJobba med oss. Jag har haft en Pedikyr och en Lyx med skrubb och ansikte hos Linda. Ernst fick känna på Neils goa händer. Inte alls ett dåligt val på en fredag 🙂 https://www.hotellerikslund.se/spa#kroppsbehandlingar

Bra val att ladda med Spa inför telefonshopping….. Att besöka Väla är inte något vi gör mer än när det är besök på Telia. Gick dock väldigt smidigt idag 🙂

På vägen hem hade stormen Otto börjat ta i ordentligt. Men vi trodde väl inte att det skulle ligga träd över vägen. Men nästan hemma låg ett träd. Vi kom precis förbi med bilen. Så vi körde hem och hämtade lite verktyg och kapade så att vi kanske får tidningen i morgon…. Tveksamt ändå. Facit i morgon.

I kväll var det final i På Spåret. Vi är hundvakter och tänkte ta lite hjälp av Cooper. Men han känns väldigt ofokuserad…. Men det gick ändå ganska bra för oss i finalen. Vi vann inte. Men blev tvåa 🙂