En Härlig morgon! Först Walkstreak dag 55 och sedan #enkeltattträna på bryggan. Jag Älskar att köra träningsfilmerna ute och allra helst på någon av våra bryggor. 🙂 Vet du att det finns mer än 2000 korta träningsfilmer på min Youtubekanal? Bara att skrolla runt och hitta dina favoriter. Det finns alltid en #enkeltattträna att göra 🙂 https://www.youtube.com/channel/UC1Yu7UKde8k19xocrqWFjLQ

Benstyrka och lite stående bålstabilitet. Utfall med tådutt och vajande träd. Använd gärna en pinne som balansstöd. Vill du göra Vajande trädet tyngre så kan du använda vikt istället för pinne.

Vad är det som kan göra en morgon riktigt Magisk för oss??? Jo! Ett bad!

LYCKA!

Man ångrar aldrig ett bad 🙂

Idag var det ett webinarium med Region Skåne. Presentation av senaste folkhälsorapporten. Inget som förvånar precis. Om du är nyfiken på presentationen så finns den här https://www.youtube.com/watch?v=5dHsuUXeXNU

Vår vän Mister B kom hem idag. Han har varit ute och jobbat på en teater. Men nu står han på sin plats igen 🙂