Tiden mellan frukost och starten av Engelbrektsloppet tillbringade vi framför tv´n och skidåkning i SkiClassics.

Snart start! Många vi känner i spåren. Roine Schölin från Halland träffar vi lite här och där i skidsammanhang. Han är snabb! Drygt en timme före oss i mål 🙂

Jag hade inte bråttom. Ville absolut bara komma i mål! Så det blev lite fotostopp 🙂 Här är jag längst ute på den ena slingan på andra varvet. Fantastiska spår och Härligt väder idag!

Ernst på andra varvet på väg in mot varvning. Här är han ungefär en kilometer före mig.

Lite bilder på varvningen ut på tredje och sista varvet. Tack Annie Thoren på En Svensk Klassiker för bilderna!

Snart i mål! De här killarna har hejat på mig hela dagen! Jag har passerat dem sex gånger. Det roliga är att de har ropat heja Ängelholm hela tiden. När jag stannar för att ta en bild berättar den ena killen att han brukar bo på Hotell Erikslund och ser då ofta vår bil där. Alltså!!! Världen är ju inte så stor. 🙂

På tredje och sista varvet gick jag förbi Ernst…. Han hade kroknat. Men jag valde att stanna upp och fotografera när han kör under Ernst Expressbågen. Kul tycker jag! Så i mål blev jag 18 sekunder efter…. Men att jag skulle vara pigg och glad i mål på 4.46.18 på 60 km hade jag aldrig trott på. Jag tänkte typ 5½ timme. Så Fantastiskt Glad!

Glada minner och vänner i målet. Karin som delar ut medaljer. En av de som driver Värdshuset Engelbrekt. Carola som är volontär för Engelbrektsloppet. Just här har hon gestaltat Engelbrekts fru Kristina. Svarta killen bakom oss är en av de Fantastiska i speakerorganisationen som har intervjuat oss många gånger under de här två helgerna.

Även om vi har kört 60 km skidor så ska dagens Walkstreak också göras 🙂 Det blev en promenad till Frida Hansdotter Arena.

Om man fick ihop 100 km eller mer under Engelbrektsloppets Vintervecka så fick man en specialmedalj.

Vilken Härlig vintervecka! Så nöjda!

Jag kan bara säja Tack till mina Nya knän! Att det bara funkar! Så Lycklig!