Idag firar vi Coopers matte Malin. Hon kan idag skriva in 750 dagar i Walkstreaksdagboken! Wow säjer jag!

Malin och jag började vår Walkstreak den 1 januari 2021. En promenad varje dag på minst 1,6 km i 750 dagar. Uthållighet! Inte banga för dåligt väder eller ont om tid! Bra jobbat Malin! Jag fick göra en paus när knäna blev utbytta 🙂 Men nu är jag och Ernst igång igen och för oss blir det dag 30 idag.

En riktigt fin morgon vid Västersjön. Men det blev inte något bad idag. Trist tycker Cooper! 🙂

Istället för bad blev det under filten på soffan och skidor på tv. 🙂

Men det finns ju några pauser i skidåkandet på tv´n. Det gäller att vara snabb i pauserna om det ska bli något gjort 🙂 Det blev 30 minuter intervaller på cykel, roddmaskin och skierg. Bra träning blev det – iallafall imma på fönstren. 🙂

Dagens #enkeltattträna och Plankanutmaning.

25 sekunder jobb, åtta gånger. Först fyra omvända rumplyft och planka sedan fyra vanlig planka. 🙂

I kväll checkar vi in på fjärde våningen på Rögle arena. Ja… jag vet att den heter Catena arena….. Iallafall så är det hockey i kväll 🙂

Inte vilken hockey som helst…. Det är derby! Rögle möter Malmö.

Fullt med folk och onödigt spännande. Helt ärligt så var det inte någon superhockey och Malmö kunde ha vunnit. Men Rögle hade turen på sin sida och fick två poäng. Men det är väldig kul att vara i hallen när det är fullt och bra tryck!

Jag avslutar dagen med en produktplacering. Cooper berättar att både han och matte gillade den nya tandkrämen. Aloe vera som är snällt och läkande för tandköttet.