Tidigt ur sängen. På med pannlampa för dagens Walkstreak – nr 21.

Ernst går på Body Balance och jag kör intervaller i 30 minuter på gymcykeln. Innan operationen cyklade jag på belastning 25. Idag körde jag på 18 och det kändes bra.

Massor med träning för Mittimitten 🙂

Vi tränar inte Plankan för att bli bäst på att stå länge i Plankan. Vi tränar Bålstabilitet för att det är bra för hela Oss 🙂

Idag är det dags för Carina att besöka Fysioterapeuten. Upp till bevis….. Har jag tränat tillräckligt… Jodå, tränat har jag gjort. Men finliret. De där små musklerna som inte har haft helt rätt vinklar att jobba i under flera år. De rackarna är inte så lätta att kämpa med. Men Eva på Engelholms Fysioterapi är en bra guida för mig! https://engelholmsfysioterapi.se/

Idag provar jag lårmusklerna i Quadricepspressen. Spännande känsla! 🙂

Idag har Ernst och jag varit på Prickkontroll. Jag har några prickar som jag ville fråga om.

En fläck på näsan som känns lite skrovlig. Solskada sa doktorn. Den fick sig en liten fryspuff…

Spännande med frysning. I övrigt var det bara normala åldersförändringar…. Ganska många…. men normala 🙂

Så är första riktiga jobbveckan med nya knän gjord. Den har gått riktigt bra tycker jag. Lite trött såklart. Men jag är så nöjd! Vinst för Rögle och Sverige i handbollen i kväll gör ju inte den här torsdagen sämre. 🙂