Vilken morgon! Ernst drog iväg till Knutstorp och tredje dagen som parkeringsvakt. Glad trots att han drog iväg kvart över sex! 🙂 Jag stannade med Naturmorgon i sängen ett tag till 🙂 Men när jag kom upp var det en Fantastisk morgon vid sjön!

Det blev två filmer med #enkeltattträna på bryggan idag. Magisk morgon! Du hittar båda filmerna från idag och nästan 2000 andra på https://www.youtube.com/channel/UC1Yu7UKde8k19xocrqWFjLQ/videos

Efter träningen på bryggan gick vi dagens Walkstreak dag 624. En sådan dag när det är absolut nödvändigt med Fotostopp 🙂

En annan absolut nödvändighet idag var ett dopp. Temperaturen är nu nere på 15.2 grader. Så nu börjar det kyla lite mot huden. Skönt! Skönt att vara på bryggan i solen efteråt.

Dagens huvuduppgift för mig är att fotografera på Lergöksloppet. Jag tänker mig en cykeltur dit (18 km). Så får vi se hur det blir med hemfärden 🙂 Jag kan ju ha turen att få åka bil hem….

På vägen till stan passerar jag den här lilla bron som ger möjlighet att passera Kägleån under ombyggnaden av den riktiga bron. Tackar för att jag slipper cykla på större vägar.

På plats med stora kameran.

Men inte i närheten av de kamerorna som HD fotografen jobbade med….

https://www.hd.se/2022-09-17/lergoksloppet-tillbaka–se-bilderna-har

Den här bilden gillar jag! Jag fick de som skulle springa fem km att hoppa före start. 🙂

Kompisar med hund på plats i skogen.

Efter fotograferande drog jag iväg på cykeln igen. Mot Erikslund för att möta upp Ernst och få åka bil hem 🙂 Dagens träningsfacit på Raceoneapp – Först Walkstreaken på morgonen. Sedan 5 km Städloppet – för att det var Håll Sverige Rent städdagen idag, 5+8 km Strandloppet och 60 minuter Strandloppet. Jag tycker att det är kul med Raceone som träningspepp. https://www.raceone.com/sv-se

Hoppas på en fin morgon i morgon också! Nu är det NattiNatti!