Förr i tiden. När jag kunde springa…. Då hade jag / vi alltid med oss kläder för en morgonjogg när vi var på olika resor. Att köra en liten före frukosten turistrunda är jätte härligt! Sedan har det varit flera år när detta inte har blivit för att jag inte kunnat springa och verkligen har hatat att gå….. Men nu gör #Walkstreaken att det blir en ”turistrunda” till fots när vi är iväg! Jag är Så Tacksam för att jag har kommit igång! Det är verkligen inte skönt varje steg. Men det ger mig en otrolig tillfredställelse! Idag är det promenaddag nummer 617 och vi turistar i Varberg. En väldigt trevlig stad.

Vi kommer absolut att göra fler små minisemestrar till Varberg!

Vi kommer absolut att bo fler gånger på det här hotellet! Ett mycket speciellt och Bra hotell! https://www.hotellgastis.se/hotell-gastis-varberg/

Dagens frukost efter promenaden…. Svampomelett, picklade rädisor, prinskorvar och små köttbullar. Så Gott!

Hemåt igen. En laddning på vägen hem. Så är det med elbil och planering….

Hemåt till Vedhantering. Det är bara att ladda på för kommande vintrar.

Å jag passade katten. Ja… fixade fika gjorde jag ju också 🙂