Idag är det tidig morgon när vi lämnar Ljungabolet för att köra tvärs över Skåne. När vi lämnade Ljungabolet var det rejält dimmigt. Men ju längre österut vi kom desto mer orkade solen bränna igenom.

Idag ska vi vara i Bromölla och köra olika saker. Första stoppet är bad med Kalla fötter och födelsedagsfirande av Yngve. Men Yngve kan inte bada just nu så Inger fick vara stand in i badet. Om man badar på sin födelsedag får man stå i ringen och bli dansad runt och sjungen för. Inger klarade sitt uppdrag utmärkt!

Kalas efter bad!

Efter kalas kan det passa bra med en cykeltur. 🙂 Här cyklar vi på en gammal banvall mot Sölvesborg. Tunneln är byggd år 1900.

Vi cyklade in i Sölvesborg på Banvallsleden och sedan följde vi Sydostleden mot Valje.

I Valje fick vi en ”vänta på tåget paus”.

Fantastiskt fin cykling i dag med stor variation i växtlighet. Men det är väldigt mycket torrare i markerna här på östra sidan av Skåne.

När vi satt och pratade på kalaset så kom den här bron på tal. Markägaren tyckte inte sig ha råd att renovera den här bron. Så då gick byaföreningen in och samlade in pengar och alla som bidrog fick sitt namn på en planka. Snyggt!

Det blev ett nytt dopp vid Korsholmen i Ivösjön efter cyklingen. Jag försökte fräscha upp min svettiga cykelhjälm också….

Efter bad och lunch vid Korsholmen tog vi med oss pappa och fikade hos mamma.

Hemma igen efter besöket på östra sidan. Dagens Walkstreak hemma vid Västersjön- dag 595! Med bad! Dagens tredje dopp! Underbart!

Inspiration till Balansträning!