I går morse var det ösregn. Så då sviktade vi på morgonpromenaden. Blev kvällspromenad istället. Men i morse var det åter till bästa rutinen. Morgonpromenad längs Saxviken i Mora.

Nu är det dags för en utmaning!

Lägg in plankan i din träningsrutin. Kör varannan eller var tredje dag. Mitt mål är att klara fem minuter den siste augusti.

Härligt bad i Siljan!

Idag händer det! När vi kör genom Selja mot Oxberg så står det en skylt….. Loppis! – Lycka för Ernst!

Jodå! Det blev ett fynd!

https://www.facebook.com/Bjarresbygdegard/ Idag kör vi från Mora till Sälen. Fikar hos en kompis i Oxberg och sitter sedan i bilen och funderar över hur vi ska äta mat idag. När vi kör in i Evertsberg så ser vi en skylt om att det är öppet i Bygdegården. Det har det inte varit på några år när vi varit uppe. Så vi svänger in. Där inne träffar vi Laila som gör min dag 🙂 När jag säjer – Vad kul att här är öppet igen. Då säjer hon – Du är min idol…. ! 🙂 Laila har tre ”stora” Klassiker, 10 Tjejklassiker och en Halvklassiker! Kul! Å maten var god!

Sex dagar till CykelVasan!