Att köra ut från Stockholm och vara hel…. Hel efter Lidingöloppet och ha en hel bil…. Det känns bra! Fast lite gnäll är det ju från kroppen… det måste vi ju erkänna. Det som känns värst är ömma tånaglar. Det kommer att bli några blånaglar 🙂 Men bilen är hel! 🙂

Det som står överst på – Att göra listan idag är att trycka iväg vårt Bygglov 🙂 Aberga Solglimt 🙂 Självklart sitter vi på Köksverandan och skickar.

Då är det klart! Vi har tryckt på knappen!

Vi köpte Rosa på hösten 2007 med intentionen att det skulle bli ett nytt hus på tomten ganska snabbt….. Men efter många tankevurpor och andra aktiviteter, typ åtta resor till Kina…… Så kan vi idag äntligen säja – Skål från köksverandan och trycka iväg vår bygglovsansökan. Nu tänker vi projekt Aberga Sjöglimt med rivning av Rosa under hösten. Skål!

Vi gjorde ett besök på Marcuskräftan i Väderstad på vägen hem. https://www.marcuskraftan.se/ Förutom bygglovet så firar vi dan före dan före födelsedan….