Idag fick Ernst hjälp med Solhälsningen. Alltid skönt med stöd av en god vän 🙂

Walkstreak med gänget. Dag 269 för Carina och 989 för Malin. Wow!

Vi är lite dagen efter idag. Det var en lång dag igår som arrangörer / funktionärer för Båstad – Bjäre rullskidlopp. Så att släpa ut våra gamla soffor, tvätta och städa lite känns som väldigt lagom idag. Sofforna ska få vandra vidare till ett hundrum 🙂

Trädgården är fortfarande magisk att vara i 🙂

Det blev lite kylskåpsrensning till middag idag. Morotsbiffar med västerbotten ost. Ugnsbakade skivor av squash som tillbehör. En tzatszki och en bea satte extra piff 🙂 Morotsbiffar med västerbottenost är supergott! Ja! Alltihop var jätte gott!

Septemberutmaning #benstyrka och balans Jägarvila, enbensstående och knäböj Du behöver något stabilt att luta dig mot på jägarvilan.