Morgonpromenad i Mora – #Walkstreak dag 255.

Skitig framruta och minimalistisk väg 🙂

Liten väg till ett paradis.

Besök vid sjön Van – en del av Vanån. Folkes paradis! Folke Sjöberg är en kombination mellan Dalkarl och Skåning. Folke och jag har lärt känna varandra i Skånes skidförbund. Han har gått i mål 50 år i Vasaloppsspåret! Krutgubbe och Inspiratör.

Vi håller med Folke om att platsen är ett paradis! Nu ska vi rulla vidare hem till vårt eget paradis efter en riktigt energigivande helg med Vasaloppsveteranerna.

Idag skriver Vasaloppet att det är sex månader till Vasaloppet – Lopp nr 100. Min plan är att gå i mål på lopp nr 200 den dagen 🙂 https://www.facebook.com/vasaloppetofficial Så det är bara att träna på!

Ja…. det är ju så att även du som inte ska köra Vasaloppet behöver träna 🙂 Så här kommer en film med #enkeltattträna. Septemberutmaningen – ben, mage och armar. Enbensrumplyft med benen högt, rumplyft för magen och ängel för rörlighet i axlarna.