Nu är vi redo! Idag är det skarpt läge 🙂 CykelVasan på G. Vi brukar cykla från Lindvallen ner till starten. Det är en mil att cykla med en väldigt lång nedförbacke. Vi hade pratat om att vi kanske fick ta bilen ner om det regnade…. Men vi chansade… och blev genomblöta 🙂

Efter ösregnet på väg till starten blev det faktiskt inte mer fukta uppifrån. Men desto mer underifrån…. Idag kör jag med skyddsglasögon för första gången. Jag blir så svettig så det brukar imma igen. Men idag tänkte jag att det nog är bra….

Upp för backen till första kontrollen i Smågan. Här cyklar det flesta bara förbi. Men min plan idag var att spola växlarna vid varje kontroll. Det var ju så skitigt hela tiden så det bara geggade ihop. I Smågan var Maggan och Sören som vi hälsade på igår funktionärer. Så det blev en bild. 🙂 Jag ser ut som hon tanten från Skåne…. 🙂 Nöjd och Glad 🙂

Nästa stopp är Mångsbodarna. Där hade Ernst cyklat in de 5 minuterna som jag startade före honom.

Kö till vattensprutaren i Evertsberg. Nu har mina ben börjat protestera en hel del. Krampkänningar. Helt väntat och bara att gilla läget och anpassa farten.

Istället för Lundbäcksbacken med surhål och den jobbiga backen vid 30 km kvar så fick vi en ännu jobbigare och lång, lång backe. Men där var torrt! Så tack för den omläggningen!

Ernst är i mål!

Efter 32 minuter kommer jag också i mål. Super Nöjd!

En liten filosofisk stund med tunnbrödsrulle efter målgång. Bara Glädje! Jodå! Vi ska anmäla oss till nästa år igen. Ska bara fundera lite på upplägget….

Jag har klappat på min sten och Ernst har fått sin efterduschenfika 🙂

Så då tar vi bussen till Lindvallen och dricker något gott eller två 🙂