Ett av dagens träningspass. Cykla upp för startbacken igen. Vasaloppet har tvingats lägga om banan.

Här skulle vi cyklat tvärs över….. Så istället får vi cykla som den gamla starten och sedan in på banvallen fram till backen.

Framme vid backen träffade vi fotografen som filmade mig i vintras på öppet spår. Roligt var när han säjer – När jag jobbade med filmen av dig så tänkte jag att mina dåliga knän ska få träna mer. Inspiration 🙂 Om du vill se filmen från i vintras så klicka på länken 🙂 https://vasaloppet.tv/video/10804328/carina-hammarstrand-en-urkraft/

Upp för backen!

Man blir andfådd och trött… men det funkar med rätt växel i.

Tillbaka efter cyklingen fanns det ju bara ett alternativ….

Här har vi ju aldrig badat 🙂

#manångraraldrigettbad

Helt Galet och Fantastiskt!

Dagens #enkeltattträna – Program nr 2 för tredje gången i #augustiutmaningen Rumplyft på singelben och diagonala sit-ups.

På eftermiddagen var det dags för Cykelvasasprinten. Alltid kul att titta på när eliten kämpar i Vallebacken.

Sprintsegrarna, Kranskullan och Bästa speakern Roberto Vacchi. Om du inte lyssnat på Podden Glidarna med Roberto och Robin Bryntesson så hittar du den här – https://www.facebook.com/groups/871408580663798

Jag stod en stund och tittade på en film som snurrade på en storbild i mässområdet. Sen fick jag stå en stund till för att fånga den här…. Kan vi gå hem nu sa Ernst….. Så då gick vi hem och läste bok! En bra dag 🙂