En fuktig morgon 🙂 Men det blev en Walkstreak iallafall. Vi smĂ€lter ju inte….

Ernst försöker fĂ„ fram solen…. Å jodĂ„- utĂ„t kvĂ€llen visar den sig 🙂

BlĂ„ himmel, solsken och regn….

Mycket vÀder pÄ samma gÄng nÀr vi kör hemÄt.

Hem till en stund pÄ köksverandan. Underbart!

Innan det mörknar helt tar jag en svĂ€ng lĂ€ngs med sjön. Magi! Hoppas pĂ„ en fin morgon i morgon. Om inte sĂ„ var det iallafall fint i kvĂ€ll 🙂

BĂ„lstabilitet med bergsklĂ€ttrare, armböj och planka. Enkelt att trĂ€na Ă€r inte alltid lĂ€tt đŸ’ȘđŸ’ȘđŸ’Ș Jag tĂ€nker köra en augustiutmaning. Fyra program som kommer att snurra flera gĂ„nger. Detta var det första. Nummer tvĂ„ kommer i morgon, tre pĂ„ torsdag och fyran pĂ„ fredag. Sen kommer de att snurra runt. Men jag behöver omvĂ€xling! SĂ„ det kommer att komma andra filmer ocksĂ„ 🙂 Tanken Ă€r att om vi upprepar oss hela augusti sĂ„ kommer vi att kĂ€nna oss starkare den 1e september 🙂 HĂ€ng pĂ„!

Ja! Även den hĂ€r dagen som började med en promenad i regn har varit bra 🙂 Jag fĂ„r ofta frĂ„gan hur jag hinner och orkar göra den hĂ€r Dagboken. Svaret Ă€r att det ger en skön meditation pĂ„ kvĂ€llen att titta pĂ„ bilder frĂ„n dagen och göra en summering typ den meningen hĂ€r ovan. Att vara Tacksam för den dagen som varit Ă€r viktigt för mig. Ger mig mycket positiv energi!