Så olika ljus med bara någon minut och några hundra meter mellan bilden ovan och under.

Morgonpromenad och Walkstreak dag 210. Men dagens Walkstreakhjältina är Malin!

I går trampade Malin snett på sin Walkstreak dag 929. Vi kommunicerade lite i går kväll och idag kom Malin till mig på jobbet. Rejält svullen och blå. Så jag kände att en röntgen nog var bra att göra. Så Malin fick ta en tur till akuten. Men! Eftersom röntgen friade foten från skelettskada så det blev Walkstreak dag 930 med kryckor! Du är en Grym kämpe Malin! Grattis på Margaretadagen!

Ernst har som vanligt i dessa tennistider kör en sväng till Kastrup.

Jag har varit på två gruppträningar idag. Les Mills Core och Body Balance. Just nu känner jag styrkeutveckling på varje pass. Härligt när kroppen svarar!

Lilla My har hittat sina favorithänder. 🙂

Jag har också favorit händer 🙂 Idag fixar Linda mina fötter. Nästa vecka ska jag prova en ny ansiktsbehandling som heter Loom. Spännande! https://www.hotellerikslund.se/spa#hudvard