Morgon vid Västersjön! Lika Härligt varje morgon! Walkstreak dag 208

Ernst rullar mot Båstad. Med facit så fick han en spännande dag idag 🙂

Jag kör till jobbet för att köra ett träningspass i gymmet. Uppstart på vintersäsongen 🙂 Första cykelintervallpasset med tung belastning i 30 minuter sedan innan operationen! = Åtta månader. Kändes och känns riktigt bra!

Någon kanske tänker – men du har ju cyklat Vättern Runt -315 km… Då är väl inte 30 minuter på gymcykeln något…. Fast det är helt olika saker. På gymcykeln ska pulsen upp! På Vättern rundan ska pulsen helst inte ligga så högt. 🙂

Åtta månader sedan operationen. Det är bara att träna! Jag vill hitta samma styrka som för typ 8-10 år sedan. Så det är bara att kämpa på!

Fyrfota kissande hund och fotpress mot taket. Jobba med eller utan gummiband/miniband

Idag fick Ernst riktigt rolig tennis att titta på. Leo Borg vann matchen mot Elias Ymer. Trist när svenskar måste slå ut varandra direkt i turneringen. Men kul att Leo Borg vann tycker jag! Vi får heja vidare på Leo Borg i morgon, läs onsdag kväll.

Idag har jag påbörjat resan mot min Målgång nr 200 på skidor. Anmälan är gjord!

Lite bärplockning och snigeljakt när jag kom hem från jobbet. Goa burkar till vintern 🙂 Ingen bild på sniglarna….