Dagens Walkstreak och Solhälsning vid en annan sjö som börjar på V – Vättern 🙂

Som uppstart inför Vättern Rundan så är det Veteranträff på Folkets Hus.

Ernst och jag har ansvar för klädförsäljningen. Kul uppdrag eftersom vi då träffar en massa glada människor. Som tex Klassikerkompis Börje.

Vad händer på en Veteranträff? Jo, Vd´n för Vättern rundan hälsar oss Välkomna och talar om att vi som är återkommare är viktiga. Tack för det! Det delas ut utmärkelser – Klassikerkompis Fredrik Guldstrand ( Flest Klassiker i Skåne. Sedan Börje och jag är nummer tre 🙂 ) Fredrik fick standar för att han cyklat 35 Rundor = Varit frisk och cyklat Vättern Runt 35 år. Det kallar jag för ett Hälsoprojekt! Hur många Vättern Runt måste man göra för att bli Veteran. Jo! 25 stycken och jag cyklar i år min 29de runda 🙂

Idag fyller mina nya knän sju månader! Grattis till mig! När vi tog den här bilden kom det fram en kille till mig och undrade en massa om knäprotesop. Han var på G men väldigt rädd. Så jag drog en del av mina tankar och erfarenheter och önskade honom lycka till!

I kväll kl 19.30 startar vi i Motala och hoppas vara tillbaka innan de stänger frukosten på hotellet. 🙂 Så här såg våra tider ut förra året. Vi får se hur det blir i år! I morgon levereras facit här 🙂