Morgonpromenad i Blåbärsriset. Det ser fint ut i riset 🙂 Walkstreak dag 140

Första morgonen med #enkeltattträna på bryggan.

Vi jobbar i magliggande med att pressa oss upp och att hitta hälen över ryggen 😃 Bara häng med!

Dags för Måsskitskuraren att gå in i tjänst…..

En Lycklig morgondans 🙂

Underbart! Nu är det knappt ett Kallt bad längre…. 12.9 grader

Gillar vi detta?? Du får bara gissa en gång 🙂

Idag stannar Ernst hemma och jag fixar frissan innan jag kör till jobbet 🙂

Ernst förbereder leverans i morgon.

Lite av Ernsts bilder till mig idag under dagen. Mysigt!

Jag har konstaterat att det blir mycket slarv med min axelträning. Axelträning som är superviktig för att inte artrosen i axlarna ska förstöra för mycket för mig. Ett sätt att få till träningen är att spela in den…. Det motiverar mig mycket. Så nu ska jag försöka få in film av min axelartrosträning flera gånger i veckan – minst fyra gånger är målet. Detta är träning som är bra för alla axlar. Bara att välja belastning. Just nu jobbar jag mest med 1 kg´s hantlar.

På väg hem! Hem till smaskens! Jag ska få Kroppkakor till kvällsmat idag. SuperGott!