Jag lånar en cykel på Ronneby brunn. Jag hittade en brygga på sidan https://www.ronneby.se/uppleva–gora/idrott-motion-och-friluftsliv/friluftsliv-sport-och-motion/badplatser-i-ronneby-kommun.html Så bara att trampa iväg på morgonen 🙂

Fantastisk morgon! Nytt kryss på badkartan 🙂

Underbar morgon! Men nu måste jag cykla tillbaka till konferensen med skidförbundet 🙂

Det här är Kul! Att så många tycker att Vintersport är lika med Skidor.

Vårt uppdrag i Skånes skidförbund. Att hjälpa skidklubbarna i Skåne att bedriva skidverksamhet. Det finns 19 distriktsförbund inom Svenska skidförbundet. Den här helgen har vi som tillhör Götaland haft konferens – Götalandsting. En rolig sak när vi summerar den här vintern i Götaland – Skåne hade flest deltagare på vinterns Distriktsmästerskap!

På väg hem från Ronneby hälsar jag på hos Mamma och Pappa. Det blev dagens Walkstreak ihop med pappa 🙂

I morgon är det en ny föreläsning. Jag ska besöka Rotaryklubben Rönne i Ängelholm. Artros och Livsstilsförändring är temat.